Albin Thomsen drabbad av körtelfeber
Albin Thomsen drabbad av körtelfeber.

Albin Thomsen drabbad av körtelfeber

Villas nyförvärv Albin Thomsen blir borta från bandyn på obestämd tid.

Det har blivit en väldigt jobbig försäsong för Villa med flera skador på kort tid. Nu har man drabbats av ytterligare en jobspost när enda nyförvärvet inför säsongen Albin Thomsen drabbats av körtelfeber.

Albin har gjort väldigt bra ifrån sig under träningsmatcherna och står noterad på 12+2 hittills. Han är näst bäste målskytt efter Jocke Andersson. Bland annat minns vi hans tre baljor mot Sandviken i World Cup-kvartsfinalen.

Nu blir det först runt en månads vila utan större fysisk ansträngning. Det är ju vanlig praxis vid körtelfeber. Efter det så får man se lite hur det verkar. Körtelfeber är en lömsk sjukdom så till vida att det är väldigt svårt att säga hur länge den dröjer sig kvar i kroppen. Det kan ta väldigt lång tid och det kan ta betydligt kortare tid. Tydligen upptäckte man ändå sjukdomen i ett tidigt stadie som tur är.

Nu står Villa utan Martin Johansson, Johan Löfstedt och Albin Thomsen ett tag framöver. Tråkigt som bara den givetvis. Däremot så är Petter Björling redan tillbaka i träning. En liten tröst i all bedrövelse.

Kan vi få lite lugn och ro nu?

Villalandlisch05102019-10-24 20:25:24
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping