BK Bore kommer till Åby

Serien vänder och på söndagseftermiddagen spelar vi hemma mot BK Bore från Figeholm utanför Oskarshamn. Ett Bore som vi slog med 6-2 i seriepremiären i november efter att ha gjort en bra andra halvlek.

Den matchen var jämn en bit in i andra halvlek innan vi kunde gå ifrån. 2-1 ledde vi med i paus. Bägge Bores mål då kom på fasta situationer, en straff och en hörna. Hörnor emot oss är annars något vi varit bra på. Tror bara vi släppt in tre hörnmål än så länge.
vi försökte nöta på vårt grundspel i senaste matchen mot Tjust och förhoppningarna är att detta ska sätta sig mer och mer i laget så vi har det att luta oss tillbaka på. Defensiven har fungerat mycket bra än så länge och även målskyttet. Men själva uppbyggnadsfasen finns det mer att hämta av och det är det vi lägger mycket krut på nu på träningar och även under matcherna.

BK Bore har haft en tuff första halva av serien och bara skrapat ihop fem poäng. Inte godkänt med tanke på vilket spelarmaterial man har. Det gäller att vi inte underskattar dem då de är ett mycket bättre lag än var deras tabellläge säger.

Men på hemmais är vi grymt starka och går vi bara ut med den rätta inställningen så tar vi två nya poäng.

Läs gärna en längre inför artikel på Åbys hemsida HÄR.