Dagens match inställd
Ingen match idag för Johan Sixtens gäng.

Dagens match inställd

Villa har fått in covid i laget och dagens match mot Rättvik ställs in.

Villa har fått in covidsmitta i laget och därför ställs dagens match mot Rättvik in. Två spelare har fått positivt svar på sina PCR-tester och ytterligare fem spelare har symtom.

På annandagen hade ju Villa tre spelare sjuka och ytterligare ett par stycken med symtom efter det som gjorde att matcherna innan nyår ställdes in. I efterhand visade det sig att ingen av dessa hade covid utan det handlade bara om vanliga förkylningar. Därför nobbar Villa nu de så kallade snabbtesterna eftersom de inte är tillförlitliga för fem öre.

De två spelarna som bekräftats smittade nu skickades iväg till en privatklinik i Trollhättan för att göra PCR-tester och fick då svar direkt. De övriga fem kommer givetvis också att testas men det tar lite längre tid. 

Att hemmamatchen mot Frillesås på tisdag hänger väldigt löst förstår väl alla. Sedan är det ytterligare en hemmamatch på fredag mot Sandviken. Båda dessa matcher har ju varit uppskjutna sedan tidigare.

Förbundet har tagit beslutet att flytta fram grundserien en vecka och korta ner kvartsfinalerna till tre matcher. Frågan är om det räcker.

Villalandlisch05102022-01-15 11:58:10
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping