Felix Pherson fortsätter i Villa
Felix stannar hos Villa.

Felix Pherson fortsätter i Villa

Villas stjärnhalv blir klubben trogen i ytterligare två säsonger.

Som en förberedelse inför kommande semifinalspel så presenterade Villa idag en glädjande nyhet för alla blåvita supportrar. Ångloket på ytterhalven, Felix Pherson, har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.

Felix var lite av ett oskrivet kort när han kom till Villa från Vänersborg 2017. De flesta visste väl inte så mycket mer än att han var väldigt snabb på rören. Ganska omgående blev han oändligt populär och får nu räknas in som en av de absolut största publikfavoriterna i laget. Han verkar vara lika omtyckt bland spelarna själva och beskrivs som en stor stämningshöjare i omklädningsrummet.

Hans förra säsong blev rätt så sönderhackad som en följd av den otäcka skadan han ådrog sig i början av seriespelet. Den här säsongen känns han däremot bättre än någonsin med personbästa 54 poäng (20+34) i serien. På de tre kvartsfinalerna mot Motala levererade han 5 poäng (2+3) och var som vanligt ett ständigt hot för motståndarna med sin svindlande skridskoåkning.

Det har snackats mycket om att han haft hemlängtan till Rättvik och att en flytt till Dalarna närmat sig. Så sent som igår levererade Bandypuls dessutom ett rykte om han eventuellt skulle kunna vara på gång till Edsbyn. Av det blir det nu inget. Åtminstone inte de närmsta två åren.

Tack för ett bra beslut Felix.

 

Villalandlisch05102022-03-03 13:32:54
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping