Hammarby obesegrade i den nya hallen
Fagerström leder Bajens interna målliga så här långt.

Hammarby obesegrade i den nya hallen

Under veckan spelade Bajen två träningsmatcher och Roos mannar vann båda.

Under veckan som gick spelade Hammarby två träningsmatcher i den nya bandyhallen i Gubbängen. Först ut stod Tellus under torsdagskvällen. Slutresultatet? Förkrossande 12-1 till våra grönvita bröder. Det stod 6-0 i paus och hemvändaren Kasper "Kappe" Milerud inledde målskyttet redan efter en minut.

Hammarbys målskyttar mot Tellus var: Christoffer Fagerström 4, Alexander Egorychev 2, Ivan Lebedev 2, Kasper Milerud 2, David Pizzoni 1 och Philip Åström 1. 

Så här sa huvudtränare Pierre Roos till hemsidan efter storsegern:
- Nu har vi börjat göra saker som vi har pratat om och som vi har haft bilder av. Jag är också nöjd att vi har ett högt bolltempo och kör i sextio minuter men det finns givetvis saker som vi kan göra bättre.

På lördagen kom Broberg/Söderhamn på besök till Gubbängen. Hammarby kunde avfärda hälsingarna relativt enkelt och efter 5-1 i paus stod man till slut som segrare med 8-4.

Hammarbys målskyttar mot Broberg var: Christoffer Fagerström 3, Kasper Milerud 2, Ivan Lebedev 1, Lucas Dalin 1 och Robin Sundin 1.



Pierre Roos sa följande till hemsidan efter den andra raka segern:
- I stora delar är jag nöjd med prestationen. Framförallt när vi håller våra roller och gör det vi sagt. Vi håller våra positioner bra. Sen behöver vi göra det under längre perioder i matcherna.

Här är truppen som togs ut och spelade matchen mot Broberg. Även 50 pers fick vara på plats och se matchen i den nya hallen.


Nyförvärvet Alexander Egorychev visade upp lite vad han har i sitt register under lördagens match: 
-- -- --

Viktiga datum framöver:

Svenska Cupen 

Helgen 23-25 oktober i Lidköping
Hammarby spelar i Grupp A tillsammans med Villa Lidköping, Sandviken och Vetlanda.

Elitseriepremiär 
Fredag 13/11 mot AIK (B)
Avslag: 19:00 

Hemmapremiär
Fredag 20/11 mot Bollnäs
Avslag: 19:00

*** *** ***

Fredrik Wiberg2020-10-11 14:55:00

Fler artiklar om Hammarby Bandy