Inför Åby/Tjureda IF - Målilla GoIF: smp.se sänder matchen gratis på webben!

Inför Åby/Tjureda IF - Målilla GoIF: smp.se sänder matchen gratis på webben!

Kl 19:30 fredag kväll är det dags för hemmapremiär. En hemmapremiär som kommer sändas live, och finnas tillgänglig att kolla på i efterhand, av Smålandsposten, helt gratis. För motståndet står Målilla GoIF, som precis som vi tippas i toppen av tabellen i år, Det är således en viktig match trots att säsongen precis börjat, en match man inte bör missa. Jonas Persson mot Björn Einarsson, Fredrik Rinaldo mot Fredrik Johansson, det är bara några av duellerna vi kommer se på planen.

Målilla vann sin första match i serien mot Malmbäck med 3-1 på bortaplan förra helgen. Laget har gjort en bra försäsong med fina resultat i sina träningsmatcher. Detta blir tredje mötet mellan lagen inom kort tid då man spelat mot varandra två gånger under försäsongen, bägge dessa mötena har slutat oavgjort, 2-2 och 1-1.
Mycket talar för att det blir en jämn match även denna gången.

Så ta er till bandybanan i Åby kl 19:30 på fredags kvällen för detta är en match man inte får missa, Om du ändå inte kan komma ut till Åby, surfa in på Smålandspostens hemsida och kolla på matchen där.
Om jag måste gissa hur matchen slutar så tror jag vi vinner med 5-3.

Längre artikel om matchen hittar du på Åbys hemsida HÄR!


 
Övriga matcher i serien som spelas i helgen är:
Åtvidaberg - Bore, lördag 14:00. Tror Åtvidaberg tar hem denna matchen, Mitt tips: 5-3.
Månsarp - Tjust, lördag 15:00. Tjust har haft det tufft  inledningsvis och många lag har svårt för Månsarp på bortaplan, Tror Månsarp kan få med sig poäng. Mitt tips: 3-3.
Hur tror ni helgens matcher slutar, Lämna gärna era tips i kommentatorsfältet :)

Daniel Janlöv2015-11-26 23:59:00
Author

Fler artiklar om Åby/Tjureda

Försäsongen drar igång och spelschemat för division 1 södra klart.