Inför bortamatchen mot Haparanda
Mattias Svensson är laddad för morgondagens match mot Haparanda.

Inför bortamatchen mot Haparanda

Tidigt på morgonen imorgon åker IF Boltic iväg mot Haparanda för säsongens längsta borta-resa. Det är nu som serien börjar som Ola Fredricson säger. För efter de fyra topp-kandidaterna Västerås, Hammarby, Villa Lidköping och senast Edsbyn väntar mer mänskligt motstånd i form av Haparanda. Vi har stämt av läget med lagkaptenen Mattias Svensson.

- Det ska bli en rolig resa och vi hoppas på att få ta med oss lite poäng hemåt, säger Mattias Svensson som förstås är laddad inför matchen imorgon.

# Vad känner du till om motståndet Haparanda?

- Inte mycket, de har lite äldre spelare, två svenskar och resten finska spelare, det är ett lag som kämpar, krigar och sliter av vad jag har förstått. De har gjort det bra, säger Mattias Svensson och berättar vidare att man kommer åka upp och köra sitt spel.
- Vi ska väl stå upp och våga spela det spelet vi tänker spela. Det måste vi även göra mot på pappret bättre lag också. För tror vi inte på vårt spel vem ska då göra det?

Därmed låter det solklart. Boltic går för minst poäng och helst två.

- Det kommer att bli en rolig och spännande resa. Som längst har jag varit i Kalix tidigare och spelat, säger Mattias Svensson.

# Vad finns det att säga om dagens träning?

- Svårt att säga då det inte var någon vidare förhållanden. Det viktigaste med de här träningarna är att vi håller igång emellan matcherna som kommer tätt nu. Att vi inte blir stelna samtidigt som vi spar energi till matchen imorgon.

Vi noterar också:

- Undertecknad kommer befinna sig på plats i Haparanda och rapportera matchen via Everysport [ länk ]
- Det kommer upp ytterligare ett snack inför matchen under natten/morgondagen

Anders Andersson2010-11-09 23:00:00
Author

Fler artiklar om Boltic

Boltic är redo för Ljusdal på bortais
Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match