Inför IFK Motala - Frillesås

Imorgon är det återigen dags för hemmamatch för IFK Motala. Efter en dålig inledning på säsongen med två förluster så är seger återigen ett måste mot Frillesås.

Jag skrev innan matchen mot Jönköping att det var en måstematch för att haka på topplagen i serien. Nu blev det förlust och tåget börjar sakta att rulla ifrån blåvitt. Nu när Frillesås kommer på besök så är det enbart seger som räknas. Kan vara jobbigt för killarna i laget och hoppas att det inte har satt sig för djupt i huvudena att man har svårt att vinna matcherna. Dom flesta som följt det här laget vet att det finns potential i gruppen och att man är mycket bättre än det man visat upp i dessa två matcher. Men det gäller att ta fram det nu och släppa på alla spärrar och bara köra över motståndarna som man gjorde året man vann allsvenskan.

Motståndarna Frillesås har spelat en match hittills, då blev det förlust mot Tranås med hela 11-1 och senast man var i Motala så blev det förlust med 21-3. Men imorgon är det en ny match med nya förutsättningar och man har några spelare att se upp för i IFK. Daniel Gratjov (tidigare Vänersborg) och Joakim Strömbäck (tidigare GAIS) är spelare som man får hålla lite extra koll på.

Vi håller alla tummar på att det lossnar imorgon och att vi kan sakta men säkert smyga oss uppåt i tabellen igen, där iallafall jag tycker att vi hör hemma med detta lag!

Avslag 15:00 XL Bygg Arena!

FORZA!

Krister Selg2013-11-22 12:41:17
Author

Fler artiklar om Motala