Inför IFK Motala - Gustavsberg

En lång väntan är över! Imorgon får vi se IFK Motala på hemmaplan då man tar emot Gustavsberg med gamle IFK bekantingen Hampus Nilsson i laget.

Börjar med att tacka våra fantastiska vaktmästare som så vanligt levererar! Trots det milda vädret som var förra veckan så lyckades man få isen spelbar redan i tisdags då IFK gjorde sitt första träningspass på stor is hemma.

Imorgon 16:30 är det avslag för första träningsmatchen på XL Bygg Arena. Gustavsberg som håller till i norra allsvenskan kommer på besök och det kommer bli en fröjd att få skåda bandy igen. Isen må kanske inte vara i det bästa skicket ännu så något riktigt skönspel är väl kanske lite för mycket att hoppas på, men hursomhelst så ska det bli riktigt roligt att det drar igång!

Har ännu inte lyckats att få någon info om laguppställningen men jag hoppas att alla är friska och krya och att framförallt våra nyförvärv finns tillgängliga för spel. Dom tillsammans med Victor Spångberg som för året är med på allvar i A-truppen kommer jag hålla ett extra öga på imorgon.

Avslag är 16:30 och Forza Blåvitt kommer finnas på arenan långt före matchstart för att piffa upp den nya supporterkiosken ordentligt. Så ta er ner imorgon och visa erat stöd till IFK!

Forza Blåvitt!

Krister Selg2013-10-18 17:24:33
Author

Fler artiklar om Motala