2017-11-04 16:00

Millwall - Burton Albion

Inför Kungälv hemma del 2
Jacob Bucht är laddad inför morgondagens match mot IFK Kungälv hemma.

Inför Kungälv hemma del 2

Det har ungefär gått en vecka sedan IF Boltic sig första seger i högsta serien på tre år (allsvenskan 2007-2010). Imorgon onsdag väntar nästa match då man tar emot IFK Kungälv på hemmaplan. Vi har tagit tempen på Jacob Bucht inför den som han beskriver det viktiga kampen.

Förhållandena inför den viktiga matchen i morgon hemma mot IFK Kungälv kunde inte annat än vara perfekta. Med två bra ispass i benen siktar IF Boltic mot två poäng och Jacob Bucht lite av spelmotor på mittfältetet är väldig taggad inför matchen.

- Det är full laddning som gäller nu inför matchen som är en av de viktigaste under säsongen. Vi behöver kunna vinna hemma mot IFK Kungälv och ska ha en bra chans.

Visserligen var det ett tag sen men på försäsongen möttes lagen nere i Ale Surte och då slutade det 1-1, Kungälv vann sedan på straffar och gick till final i den cupen. Vi snackade om vad man kan ta med sig från den matchen till morgondagens.

- Då gav det en hel del då vi inte hade mött så mycket elitseriemotstånd på försäsongen. Vi kan ta med oss hur de spelade och vi tror hur de spelar idag, vi gick igenom det på genomgången idag. Vi har sett dem spela sen också och de känner nog till hur vi spelar.

# Hur har de två senaste ispassen varit?

- Det har varit fantastiska förhållanden och perfekt is, både i dag och i går har vi kunnat kört på bra och det är mycket vilja inför morgondagen. Vi har bra haft bra intensitet och alla har varit fokuserad och bra laddad. Vi är alla oerhört sugna att spela och speciellt nu är vi vann i förra vecan då ser man fram emot det mer.

- Det är bara att tagga till nu och gå ut och gör sitt bästa och förhoppningsvis blir det bra och rolig bandy som vi kan bjuda åskådarna på.

# Vad tar du med dig från Haparanda förra veckan?

- Att vi spelar bra bandy och gör rätt saker, vi vinner matcen som ett lag och positiva bilder. Själv gjorde jag en bra prestationen och tar med mig de. Vi ska göra vårt jobb för två poäng.

Anders Andersson2010-11-16 23:30:00
Author

Fler artiklar om Boltic

Boltic är redo för Ljusdal på bortais
Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match