2017-10-31 20:45

Hull City - Middlesbrough

Inför Sandviken AIK borta

Efter en fin insats hemma mot Vetlanda BK väntar förra säsongens SM-semifinalister Sandvikens AIK borta i Göranssons Arena. Inför matchen har vi snackat med Jacob Bucht (snack efter matchen mot Vetlanda) och Christoffer Edlund i Sandviken.

- Vi måste fortsätta att kriga för det är vad det handlar om, vi måste vara det laget, säger Jacob Bucht några minuter efter matchen mot Vetlanda BK i onsdags. Nu i morgon väntar Sandviken och det var mycket som var bra mot Vetlanda tycker mittfältaren.

- Vi gör egentligen en riktigt bra match och har goda chanser att vinna. Det är ändå en skön känsla att ta med sig trots förlusten. Det är mycket som var bra, trots att vi hamnade i underläge med två mål krigar vi på och fortsätter kämpa. Det är starkt av oss. 

- Sen var det svårt att vi hamnade i medvind i den första halvleken, det är lite problem  för det brukar vara tightare i första och lättare i andra då det är öppnare spel. 

- Vi gör en bra match defensivt och vi har gjort några bra matcher mot tufft motstånd. Vi vet att vi kan spela bra mot lagen och det gäller att få ihop det under 90 minuter, det gäller inte att bjuda på något, säger Jacob Bucht.

Christoffer Edlund som har kommit upp i 12 mål och tre assist hittills ser fram emot matchen i morgon.

- Det ska bli kul att spela i morgon men vi måste ta matchen på allvar för Boltic har gjort några riktigt bra matcher på slutet och vi måste vara förberedda inför i morgon.

Edlund som var skadad på försäsongen (problem med knä) och känner att han är på gång igen.

-  Jag börjar komma igång efter skadan som gjorde att jag missade mycket på försäsongen. Nu känner jag att jag får igång flåset och får tillbaka trycket i benen. Känner att jag är lite på gång hoppas jag. Hoppas jag.

# Hur har säsongen varit hittills för laget tycker du?

- Jag tycker att vi kan vara nöjda med säsongsinledningen hittills. Vi har visserligen två förluster, en hemma och en borta och man kan försöka ta med sig något från dem och gå vidare. Men vi har gjort många bra matcher med och vet vad vi kan. 

# Hur har veckan varit?

 
- Vi har haft en bra träningsvecka och gjorde en bra match mot Bollnäs. 8-2 känns bra och vi hoppas att kunna fortsätta.

Till sist följer ni matchen via everysport [ länk ]

Anders Andersson2010-11-26 18:30:00
Author

Fler artiklar om Boltic

Boltic är redo för Ljusdal på bortais
Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match