2017-10-31 20:45

Sunderland - Bolton

Inför Vetlanda hemma
Oskar Hans "Lill-Grappo" Petersson inför matchen borta mot Bollnäs.

Inför Vetlanda hemma

Bollnäs i söndags i morgon väntar ungdomliga Vetlanda BK hemma på Tingvalla Isstadion för Oskar Petersson och de övriga i IF Boltic. Det märktes på träningen att det var kvällen för och den här positiva gnistan uppstod, grinigt till det positiva med andra ord. Som det ska vara inför en viktig kamp där just det blir viktigt att man tar kamp direkt från avslag.

- Offensivt gjorde vi det bra senast i Bollnäs det gäller att vi fortsätter så och vågar smälla på mer. Jag tycker att vi ha börjat på med det på träningarna och det ska inte vara kul att möta oss på Tingvalla Isstadion, säger Oskar Petersson.

Ni läser rätt och det är en fin inställning till det hela som han har Oskar Hans Petersson eller "Lill-Grappo" som han kallas. För det är framförallt en frågan om inställning att våga trycka på och inte fega när motståndarna kommer i 120 km/h, det är bara att tuta och köra och våga smälla på från början för att på så vis sätta sig i respekt hos motståndarna i det här fallet Vetlanda BK.

Därför var det en härlig syn man upplevede när laget tränade under tisdagskvällen då det verkligen small på och det blev lite diskussioner. Bestämda och hårda Boltic är redo för gulsvarta Vetlanda.

- Det var en bra fart på träningen i kväll med bra kamp där alla blev lite smågriniga och det är så vi måste spela i morgon mot Vetlanda.
- Vi måste stå upp och kliva på i morgon, spelar vi som vi har sagt och plockar bort deras spelare som vi sa förut på samlingen och smäller på Fredrik Rinaldo så att han blir lite smågriring. Plus att vi är med från början och smäller på direkt har vi en stor chans att vinna, tror Oskar Petersson.

Även tränaren Ola Fredricson var med och körde på kvällens träning och han fick beröm av ungtuppen Oskar:
- Han är kung ute på plan och gjorde det bra, sen såg det ut som Daniel Rönning blev sur på Ola men han det är mest tjejer som han spårar ut på. Därmed är en varning utfärdad till alla tonårstjejer att se upp med unge herr Daniel Rönning.

Går vi vidare inför matchen snackade undertecknad och Oskar Petersson om lite av spelarna i laget och jag gick rak på sak om Ted Wiklund, Mattias Svensson, Konstantin ”Kosta” Akhlestin och inställnignen inför morgondagens kamp.

# Ted Wiklund hur tycker du att han har sett ut under säsongen?

- Jag tycker att han har sett riktigt bra ut och hoppas att det håller i sig. Han är en riktigt slitvarg bakåt och viktig i det offensiva arbetet. Det är kul att det går bra för honom. Framförallt besitter han en spelförestålese, tar ett väldigt jobb tillbaka i defensiven och är på rätt plats hela tiden, berömer Petersson.

# Hur ser det ut med lagkaptenen Mattias Svensson..

- Bättre nu och han är med i morgon och kör, tur att det som hände i Bollnäs inte var så allvarligt. Han behövs i laget och han puschar på alla, menar Oskar.

# Sen har det varit roligt för Konstantin ”Kosta” Akhlestin som har kommit igång med målskyttet..

-
Det är bara för honom att fortsätta framåt så får vi täppa till bakå och spelar vi som ett lag och kämpar i 90 minuter har vi en stor chans i morgon mot Vetlanda, säger unge herr Oskar Petersson.

I morgon Vetlanda BK hemma på Tingvalla Isstadion och ni kan givetvis följa matchen via everysport där undertecknad kommer finnas och referera matchen live: [ länk ]

Anders Andersson2010-11-23 22:45:00
Author

Fler artiklar om Boltic

Boltic är redo för Ljusdal på bortais
Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match