Jesper Eriksson fortsätter i Villa
Brechen fortsätter i Villa.

Jesper Eriksson fortsätter i Villa

Brechen har skrivit på för ytterligare två år i Villatröjan.

Vi har fått vänta och vi har varit oroliga och vi har våndats över tanken på att Jesper Eriksson skulle lämna Villa. Nu är det dock äntligen klart att han fortsätter i Lidköpings stolthet ytterligare två säsonger.

Brechen har kommit att bli väldigt viktig för Villas spel såväl offensivt som defensivt, Han är väl så mycket tvåvägsspelare det går att bli egentligen. Otroligt jobbig för motståndarna att möta samtidigt som han också är den som ofta bygger upp Villas anfall offensivt och inte helt sällan också är längst fram och avslutar. 13 baljor hängde han in förra säsongen. Inte illa för någon som egentligen inte kan skjuta.

Tack för din påskrift Brechen!

Det kan också nämnas att Victor Peterssons kontrakt är brutet och han kommer nästa säsong att spela för LAIK i allsvenskan. Något som säkert kommer göra en talang som VP riktigt gott.

Därmed så har Villa 18 kontrakterade spelare och man får väl anta att truppen är spikad. Jag tycker ju definitivt att Villa gått plus under denna silly season. Kan tyckas märkligt att haspla ur sig när Jocke och Esplund försvunnit men ersättarna smäller faktiskt ännu högre i mina ögon. Den som lever får se.

Glad Valborg på eder alla.

Villalandlisch05102020-04-30 16:22:18
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping