Kungälvs nye skribent presenterar sig!

Kungälvs nye skribent presenterar sig!

Efter en säsongs uppehåll kommer IFK Kungälv åter vara representerad bland Svenskafans skribenter under 2015-16. Jag heter Geoff Bache och kommer från bandyns hemland, England, där sporten förstås har fallit i glömskan sedan länge. Jag har bott i Göteborg i femton år nu och ska strax börja min fjärde säsong som årskortsinnehavare i Kungälv.

Jag har en del erfarenhet av att skriva för Svenskafans tidigare, skrev för min barndomsklubb Plymouth Argyle (numera i engelska League Two) fram till 2011. För ett par år sedan läste jag en krönika skriven av en representant för Kungälv Hockey om varför hockey är så mycket bättre än bandy, och skrev ett svar här på sidan där det står lite om min väg in i bandysporten och varför jag åker upp till Skarpe Nord och inte till Scandinavium under vinterhalvåret.

Under sommarhalvåret blir det däremot Rambergsvallen och årskort hos BK Häcken som gäller, vilket gör mig till trippelsupporter...

Vad kan man då förvänta sig som läsare här? Jag har inte ambitionen att kommentera matcher i detalj som jag inte själv har närvarat vid, jag ser ingen mening i det. Jag planerar dock att se de flesta hemmamatcherna på plats och eventuellt åka upp till bortamatcherna i Trollhättan/Vänersborg om det passar. Efter dessa matcher kommer det en matchrapport här. Annars kommer det eventuellt flera krönikor/införrapporter om jag har lust och ork.

Innan premiären mot Kalix på fredag tänker jag presentera årets lag och mina funderingar kring den. Jag skrev redan ett kortare tips om hur Elitserien slutar i Bandybloggens kommentarer, där IFK Kungälv slutar på nionde plats.

Geoff Bache2015-10-20 22:15:26
Author

Fler artiklar om Kungälv