LAIK hemma!

Återigen hemmamatch, denna gång står Lidköpings AIK för motståndet.

Efter den tunga förlusten mot Gripen så är det dags för IFK att komma in på det vinnande spåret igen. Micke Arvidssons Lidköping kommer på besök som hittills har gjort en helt okej säsong. Man har en poäng mer än IFK i tabellen med en match mer spelad. Återigern en match där motståndet troligen kommer backa hem och göra det trångt för blåvitt och satsa på kontringar.

I Lidköping finns gamle IFK-bekantingen Pär Fahlén som gjorde ett par säsonger i IFK innan han flyttade till Villa. I övrigt så har man väl ingen direkt storstjärna men man kommer säkert kämpa hårt för att sätta stopp för IFK. Enligt historiken dom senaste säsongerna så har IFK haft ganska lätt för LAIK och väldigt sällan tappat poäng. Med rätt inställning imorgon så kommer man att fortsätta ha en bra statistik mot Lidköping, det är jag övertygad om.

Förra matchen mot Gripen så saknades både Oscar Folkesson och Björn Einarsson som då var sjuka. Förhoppningsvis så har dessa grabbar friskat på sig och kan spela imorgon då det kommer behövas kvalité framåt för att öppna upp ett troligen tight försvarande LAIK. Nyckeln imorgon är att få hål på dom tidigt i matchen så att man tvingar LAIK till att gå framåt i banan och öppna upp sig.

Avslag 15:00 på XL Bygg Arena!

FORZA BLÅVITT!

Glömde bort att hälsa Olle Nordlund välkommen tillbaka till IFK. Han lånas ut från sin nya klubb Kungälv och kommer stärka IFK´s defensiv!

Krister Selg2013-12-13 20:19:00
Author

Fler artiklar om Motala