Lång frånvaro för Felix
Felix är hemma igen.

Lång frånvaro för Felix

Villas ytterhalv har fått komma hem från sjukhuset.

Efter Felix Phersons vådliga vurpa i fredagens match mot Bollnäs så fick han under söndagen komma hem från sjukhuset igen.

Rejält stel och med stor smärta men tur i oturen är att inga skelettdelar eller inre organ skadats och nerverna har också klarat sig i behåll.

Felix ska tillbaka till sjukhuset om några dagar för att lägga om såret och sedan om två veckor så är det tänkt att stygnen ska tas bort. Detta säger han i en intervju med lokaltidningen NLT.

Hur lång frånvaro från bandyn det blir är oklart men det spelar ju mindre roll. Huvudsaken är att Felix blir frisk. Hälsan kommer alltid först.

Villa har nu två tunga pjäser på skadelistan eftersom Johan Löfstedt går skadad sedan tidigare och har någon vecka kvar innan han är i speldugligt skick. Samme Löfstedt som skadade sig på försäsongen 2019 efter att ha åkt in i sargen under World Cup med revbensbrott som följd.

Sargen sitter ju fast med gummiband på baksidan men åker man in i den med riktigt hög fart så lossnar lätt de här banden och blottlägger kanterna på sargen.

Finns det en bättre lösning än denna som bevisligen inte funkar särskilt bra? Det blir något för experterna runt om i Bandysverige att klura ut.

Krya på dig Felix.



 

Villalandlisch05102020-11-29 19:24:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping