Om matchen mot Tillberga i korthet

På grund av datahaveri har undertecknad inte kunnat skriva något om matchen hemma mot Tillberga. Här kommer lite kort och gott kommentarer från lagkaptenen Mattias Svensson om hur matchen var.

# Vad gjorde Boltic bra i matchen tycker du?

- Det är framförallt att vi håller ihop i 90 minuter och skapar många chanser. Vi har även bud på att göra flera mål och vi är med i matchen/matcherna. Det är positivt.

# Straffen som du tog i läget 3-1 och med chans på att ge Boltic ledning med 4-1, bestämde du dig ganska tidigt vart du ville placera den?

- Jag var ganska säker på att den skulle gå in, jag bestämd mig för att slå den i det hörnet då jag tyckte att han tjuvade åt andra hållet. Sen var jag helt säker på att den skulle gå in ända tills den slog till i stolpen för jag tycker att bollen hade den banan också. Men det är som det är, säger Mattias Svensson och fortsätter:
- Det viktigaste ändå är att vi inte förlorade utan vi tog med oss en poäng det måste man komma ihåg även om det är irriterat och förbannat just nu (efter matchen)
- Det är ingen som säger att vi inte kan vinna på onsdag borta mot Vänersborg, det kommer att bli en tuff match men vi går in för att vinna.

Avslutningsvis tyckte Mattias att det var kul med spelare som Carl Lydén (95:a) fick chansen och att Joakim Jansson samt Robin Olsson spelade riktigt bra i matchen mot Tillberga.

Uppladdningen i form av artiklar inför Vänersborg inleds senare i kväll.

Anders Andersson2010-12-13 16:11:04
Author

Fler artiklar om Boltic

Boltic är redo för Ljusdal på bortais
Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match