Robin Olsson var med och sänkte Haparanda med två mål

Inom loppet av fyra-fem minuter var Robin Olsson med och såg till att IF Boltic tog två oerhört viktiga poäng på bortaplan mot Haparanda. -Vid det första målet kommer Jacob Bucht runt, skjuter ett skott, jag går på retur. Ett effektivt mål. Vid andra får jag en passning av Mattias Svensson det är en kontring tror jag och kommer ut på vänsterkanten. - Då gör jag brukar drar in i banan och när jag kommer in så lägger jag ett backhandsskott i bortre stolpen. Men jättekul första halvleken är rikti

Vi stämde av med en av tvåmålsskyttarna i Boltic efter segern borta mot Haparanda. En seger som betyder oerhört mycket. Inte minst för självförtroendet.

- I andra halvlek blir det lite stirrigt och tvyärr kan vi inte lugna ner oss riktigt som vi borde. Men det är skönt att vinna, säger Robin Olsson och fortsätter;

- De som jag tycker avgör är att vi har bättre vilja och vill mer och är ett bättre lag än Haparanda. Det var det inget snack om som även deras tränare sa. Framförallt viljan och uppladdningen idag har kanske inte varit opitmal men har kanske den här viljan som gör oss starkare, säger Robin Olsso och fortsätter:
- Det här säsger att vi också har ett v'äldigt bra bandylag och det är kul att bevisa det.

- När jag talar för mig själv har jag bara gjort en träning på Isstadion, det är inte bästa formen men ändå riktigt, säger Robin Olsson och fortsätter:

- Konstantin Akhlestin gör det väldigt bra idag för att han är så tung, det kan inte få stopp på han, har gör två mål, säger Robin och avrundar.

- Det gör så mycket att ha en sån spelare. Kul. Riktigt kul. Nu tar vi Kungälv på onsdag.


Anders Andersson2010-11-11 02:00:00
Author

Fler artiklar om Boltic

Boltic är redo för Ljusdal på bortais
Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match