SAIK hemma

Idag kommer svenska mästarna Sandviken på besök till Plustjänst Arena. En riktigt tuff uppgift för IFK då man kommer med fyra raka förluster.

Det lilla hopp som tändes i vinstmatchen mot Kungälv slocknade tyvärr ganska så fort. Spelet man fick till i den matchen syndes tyvärr inte mycket av matcherna efter.

Måste bara ge tummen upp till annandagen till alla inblandade. En stor skala IFKare med glatt humör hela resan drog till Vetlanda för att heja fram blåvitt till två poäng. Höjdpunkten tyckte jag var den mur vi skapade när IFK bussen kom till Arenan då man fick ett bemötande med sång, bengaler och fin blå rök. Men trots detta lyckades IFK inte tagga till och det var med en stor besvikelse man lämnade Vetlanda.

Ett stort tack annars till alla i Vetlanda som var väldigt trevliga, supportrar, matchvärdar och övrig personal som gjorde annandagen till en riktig fest. Hoppas vi kan skapa samma goda stämning i returen den 6e i returen hemma.

Två dagar efter debaclet fick man chans till revansch mot Kungälv. Trots att man fick till spelet bättre så lyckades man inte knipa någon poäng där heller. IFK får nu försöka att toppa formen till kvalspelet, för där lär vi hamna. Dom andra lagen har skapat ett för stort försprång och det ska nästan till ett mirakel för att passera så pass många lag. Men sålänge det finns poäng att spela om så ska vi inte ge upp. Vi har absolut inget att förlora utan det gäller att bara kriga på och försöka ta lite poäng och bygga upp ett självförtroende till det mest troliga kvalspelet.

Idag väntar SAIK, hoppas att man kan bjuda upp till kamp ordentligt. SAIK kommer med förlust mot GAIS och lär vara sugna på en snabb revansch.

Avslag 15:00! Hoppas inte folket sviker IFK nu. Kom ner och stötta laget!

I med och motgång!

FORZA BLÅVITT!

Krister Selg2012-12-30 12:57:11
Author

Fler artiklar om Motala