Sandviken lämnar WO till semifinal 3
Sandviken tvingas lämna WO till semifinal 3.

Sandviken lämnar WO till semifinal 3

Villa tilldöms segern och leder nu med 2-1 i matcher.

När coronan härjar som värst så är det tvära kast som gäller. Tidigare har ju Villa haft två spelare som befunnits smittade, Felix Pherson och Jesper Eriksson. Som en blixt från klar himmel så har nu semifinalmotståndaren Sandviken tvingats lämna WO till semifinal 3 efter att hela åtta spelare i deras trupp uppvisat symptom på coronasmitta.

Man tycker ju att Villa hade det jobbigt med sitt sjukdomsläge men det är ju ingenting mot detta. Lider verkligen med Sandviken som ska behöva drabbas såpass hårt av det här. De har gjort en kanonsäsong men när det verkligen ska avgöras så får man inte ens chansen att spela. Trist för Villa också och för hela bandysporten givetvis.

Eftersom inga matcher kommer att flyttas enligt förbundet så tilldöms Villa segern med 5-0 och leder nu med 2-1 i semifinalserien. Vad som händer med semifinal 4 på lördag är väldigt oklart i nuläget.

Känns spontant som att det inte spelar någon roll längre. Ska man vinna matcher på det här viset så kan lika gärna säsongen avslutas på en gång utan att något SM-guld delas ut.

 

Villalandlisch05102021-03-18 11:48:02
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping