Säsongen över för IFK

IFK lyckades inte ta två poäng mot Nässjö på bortais och säsongen är därmed över för våra blåvita kamrater!

Tyvärr så var jag inte medverkande i den avgörande matchen pga sjukdom men det är med störstadelen sorg som jag konstaterar i nu att IFK inte lyckades i bortamatchen mot Nässjö. Man tog ledningen i matchen men efter att Nässjö gjort mål på massor av fasta situationer så vinner man med dom klara siffrorna 7-3. Samtidigt känner jag stolthet över det som IFK åstakommit efter den tunga starten utav serien.

Därmed går Gripen och Nässjö till kvalet och det är bara att önska dessa lag lycka till. Mitt tips står kvar i att Gripen spelar elitseriebandy nästa år, men jag har svårt att tro att Nässjö klarar av Tillberga + två elitserielag. Men i ett kval kan allt hända och Nässjö kan absolut spela utan press.

Ska man summera säsongen så tycker jag ändå att IFK får med beröm godkänt. Jag hoppas verkligen att man får behålla samtidliga spelare och att man kanske kan krydda detta med ytterligare några spelare till. Nyförvärven får året har samtliga gjort det oerhört bra och får man behålla laget så är jag övertygad om att man kommer komma tillbaka som en slagkraftig lag nästa år. Det mesta talar väl för återigen att legendaren Patrik Spångberg har gjort sin sista match i IFK´s tröja. Jag själv som många andra hoppas givetvis på en fortsättning men alla sagor har sitt slut, och jag undrar om inte sagan Patrik Spångberg tog slut idag.

Stort cred till dom som reste till Nässjö idag, och jag är övertygad om att ni gjorde erat bästa för att stötta laget till seger. Tyvärr så räckte det inte idag.

Nu och för alltid!

FORZA IFK Motala!

Krister Selg2014-02-22 16:12:49
Author

Fler artiklar om Motala