2018-02-19 20:55

Wigan - Manchester C
1 - 0

Seger för IF Boltic i hemmapremiären mot IF Stjärnan
Joakim Larsson svarade för ett av målen i hemmapremiären på Tingvalla Isstadion, en match som slutade 8-4.

Seger för IF Boltic i hemmapremiären mot IF Stjärnan

Det blev seger med 8-4 i hemmapremiären mot IF Stjärnan och unge talangen Niclas Nyqvist kom att stå för två av målen. På bilden ser vi sista minuten-förvärvet Jocke Larsson som är tillbaka i IF Boltic efter fem-sex säsonger utan bandy (spel i division 2 med b-laget förvisso) - Det var skönt att komma ut igen på hemmaplan och spela inför den fantastiska klacken och hemmapubliken. Det är Tingvalla Isstadion som är mitt hem och det är här jag vill spela för IF Boltic, säger Thomas Andersson som

Anfallaren Pål Hanssen var tillbaka och bidrog med mycket i det offensiva spelet. 16-åringen Niclas Nyqvist fortsätter att imponera och kunde göra två mål i matchen efter att kommit från Örebro där U15-U16 spelar turnering i helgen.

- Vilken superstjärna Niclas är, nej men det är är riktigt kul att se honom. Han tar för sig och vågar hela tiden och framförallt det att han vågar misslyckas, säger Thomas Andersson om Niclas Nyqvist och fortsätter:
- Han har allt man behöver ha som bandyspelare.


# Hur var det att ha Pål Hanssen tillbaka?

- Det var gött att honom tillbaka, han hjälper mycket i det offensiva spelet och är en erfarenhet även vid sidan av plan där han pratar på snacket innan matchen och vidare, tycker Thomas Andersson.


Daniel Rönning som vi snackade med inför matchen igår var nöjd med isen idag.

- Den var riktigt bra idag, det var perfekt is lagom hård och inte för mjuk. Sen finns det en del att slipa på men vi vann och det är det viktigaste.


Joakim Jansson som blev målskytt tyckte också att det var roligt med hemmapremiär.

- Vi har en del att jobba på men det var bara den andra matchen och det var gött att göra mål.

Boltics målskyttar: Ted Wiklund 2, Niclas Nyqvist 2, Pål Hanssen, Joakim Larsson, Joakim Jansson och Mattias Svensson.
Plus till: Laget, klacken och publiken men framförallt till Sten Lindén och Maria Karlsson för utan deras jobb skulle det inte fungera. Sträck på er.

Anders Andersson2011-11-12 17:30:22
Author

Fler artiklar om Boltic

Boltic är redo för Ljusdal på bortais
Mikael Bood snart tillbaka - längtar efter att få spela match