Semifinal 4 flyttas
Ingen match på lördag.

Semifinal 4 flyttas

Lördagens semifinal mellan Villa och Sandviken har skjutits på framtiden.

Eftersom coronasmittan härjar hos både Villa och Sandviken så har det tagits ett beslut att flytta semifinal 4 som skulle spelats på lördag. Något nytt speldatum är inte klart.

Svenska Bandyförbundet och Föreningen Svensk Elitbandy har gått med på att flytta matchen. Detta känns väl egentligen som en självklarhet i nuläget. Annars hade man ju fått spela sjumanna. Det pågår även diskussioner om att eventuellt flytta på SM-finalen som ska spelas nästa helg.

När det gäller semifinalerna mellan Villa och Sandviken så är ett scenario att semifinal 3 och 4 stryks och att en avgörande match ska spelas för att utse ett finallag. Det är dock bara ett av flera alternativ som diskuteras.

Angående smittoläget i Villatruppen så har man inte fått svar på testerna än som gjorts hos vårdcentralen. Däremot så är Felix Pherson som varit smittad tidigare nu friskförklarad och redo för spel igen när/om det nu blir av.

Uppdatering : De återstående tre spelarna som inte kunde göra snabbtester tidigare har nu gjort dessa och alla tre visade positivt resultat. Därmed har åtta av tio spelare som gjort snabbtester visat prov på smitta.

Snabbtester är som sagts tidigare inte helt tillförlitliga men ger väl ändå en skaplig indikation på vad de riktiga testerna hos vårdcentralen kommer att visa. Så vi ska nog räkna med ett relativt stort antal smittade spelare när de svaren kommer. Möjligtvis kan vi få svar i morgon lördag som tidigast.

Villalandlisch05102021-03-19 18:08:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping