Bollnäs - Västerås SK
4 - 7

Spelarbetyg: Bollnäs - VSK
Robin Andersson tryckte in dödsstöten 7-4.

VSK tog en något sånär bekväm seger borta på Sävstaås när Bollnäs besegrades med 7-4 på årets andra dag. Grönvitt stod för en stark inledning och kunde gå ifrån till 4-1 med knappt 20 minuter på klockan. I andra halvlek sjönk tempot och Bollnäs kunde snygga till siffrorna. Två sköna poäng hem till Västerås och fjärde raka segern!

1 – Underkänd
2 - Godkänd
3 – Bra
4 – Mycket bra
5 – Hompa i finalen 2009 med en lättare klubba

Henrik Kjellsson: 3

Uppstår många tajta situationer i straffområdet men Kjelle är där och styr upp det hela. Många fina utkast som leder till kontring.

Jesper Hermansson: 3
Fin passningsklubba matchen igenom och bra i försvarsspelet.

Magnus Joneby: 2
Tillbaka på backpositionen och gör det godkänt. Har flera åkningar framåt i planen vilket är kul att se.

Rasmus Sjöström: 3
Bra i duellspelet som vanligt och håller ihop laget.

Oscar Gröhn: 2
Fullt godkänd insats från Gruffe. Blir lite passiv och bolltittande tillsammans med resten av försvaret i vissa situationer i eget straffområde vilket straffar sig.

Viktor Spångberg: 2
Har några fina åkningar men förväntar mig lite mer från herr Spångberg.

Pontus Vilén: 2
Definitivt godkänd men tar flera felbeslut på offensiv planhalva när han kommer upp med bollen. Skulle behöva spela lite rakare och ha lite mer killer instinct.

Robin Andersson: 2
Har några lägen att ta ner eller slå in bollen på tennis men misslyckas. Sätter spiken i kistan till 7-4 på klassiskt Storken-manér.

Jesper Jonsson: 3
Ännu en match visar JJ upp sina kvaliteter på små ytor. Blir farligt varje gång han kommer i högerläge och tar sig runt på kanten vilket resulterar i lilla menyn för kvällen.

Daniel Johansson: 3
Har flera tunga åkningar och gör även han lilla menyn. Skönt att se en stenhård straff i taket från Daddy DJ efter förra matchens märkliga skott.

Martin Landström: 4
Växer och växer för varje match just nu och som han själv säger i intervjun efter matchen kunde han nog ha gjort minst två mål till. Makalösa kroppsfinter som lurar Bollnäsförsvaret gång på gång.

Tobias Holmberg: 3
Tillbaka i truppen efter ännu en sjukdom och får göra lilla menyn direkt. Såg ut att trivas på planen och väldigt viktigt för Hompa att få göra poäng i återkomsten.

Figge Nilsson: 2
Spelar återigen ganska mycket och har ett superläge att göra sitt första mål i VSK-tröjan i första halvlek.

Melker Westman: 2
Fick sparsamt med speltid och hade väldigt få bollkontakter.

Kasper Sandgren: 3
Byter främst på högerhalvspositionen och gör det bra. Börjar lossna mer och mer för Kasper som även fick göra mål efter ett mönsteranfall.