Lagbanner
Inför säsongen: Jesper Hermansson

Inför säsongen: Jesper Hermansson

Nu när sommaren snart är slut och isträningarna och matcherna börjar dra igång, är det återigen dags för några "inför säsongen" intervjuer. Från och med idag och fram till säsongen drar igång kommer det att komma ut en intervju i veckan. Den här veckan har det blivit nyförvärvet från VSK, Jesper Hermanssons tur att ge sina tankar inför säsongen.

Du gör din första säsong i Tillberga, hur har den första tiden varit? 
Den har varit riktigt bra och rolig. Kände majoriteten av laget redan när jag spelade i VSK så det var inga problem att komma in i gruppen och det är ett grynt härligt gäng. 

Du tog SM-guld förra året och har nu bytt till fjolårets jumbo, hur kommer skillnaden bli i år? 
Lite skillnad kommer det självklart att bli, gå till ett lag som tog 4 poäng förra året och ingen förväntar sig att vi ska vinna alla matcher, för min egen del så hoppas jag skillnaden blir att jag får en större roll och kan bidra mer än tidigare. 

Vad tycker du om säsongens lag? 
Vi har ett intressant lag, bra blandning med många yngre lovande spelare toppade med med några äldre rutinerade. Gör vi alla det som vi har kommit överrens om så tror jag att vi och publiken kan få rätt kul i vinter! 

Du spelade din första match i Tillberga i tisdags, hur var de och hur är tankarna efter matchen?
Det var kul att äntligen få spela match. Var väl ingen supermatch direkt, men vi har en del positiva saker som vi kan ta med oss och vi har även en del mindre bra saker som vi kan ta med oss och ta lärdom utav. En helt okej match. 

Vilket lag/spelare ser du mest fram emot att möta? 
Jag måste säga VSK på den, även fast det kommer kännas annorlunda. Ser fram emot att möta alla föredetta lagkamrater. Ska även bli kul att möta Sirius och förhoppningsvis göra mål på Henrik Kjellson. 

Till sist, om du får gissa, på vilken placering hamnar Tillberga på när serien är slut?
Då kniper vi 8e plats i sista omgången och får lira slutspel. 


 

Johanna Öberg2015-08-31 11:02:34
Author

Fler artiklar om Tillberga