Lagbanner
Inför säsongen: Nicklas Gustafsson

Inför säsongen: Nicklas Gustafsson

Nu när sommaren är slut och isträningarna och matcherna börjar dra igång, är det återigen dags för några "inför säsongen" intervjuer. Från och med idag (24/8) och fram till säsongen drar igång kommer det att komma ut en intervju i veckan. Den här veckan har det blivit nyförvärvet från Gustavsberg, Nicklas Gustafssons tur att ge sina tankar inför säsongen.

Du gör din första säsong i Tillberga, hur har den första tiden varit? 
Jo men de har varit riktigt bra. Trivs otroligt bra med grabbarna och ledarna i laget, och Västerås som stad. 

Det är lite mer än en månad kvar till premiären, hur går dina tankar inför säsongen? 
Spännande att se hur det kan gå för laget. Jag gör min första säsong i Elitserien så för mig ska det bli riktigt roligt. Hoppas många kommer och kollar i vinter för de kan bli rolig bandy från våran sida! 

Hur kommer skillnaden bli för dig personligen nu när du gör din första säsong i Elitserien? 
Allt kommer gå så mycket fortare nu i Elitserien, man får mindre tid med bollen än vad man fått i Allsvenskan. Det var lite ovant i början, men känner att jag kommit in i tempot. Så det ska bli riktigt roligt. 

Ni har hunnit spela två träningsmatcher (Hammarby 2-5 & Katrineholm 7-3) redan, vad har du att säga om de matcherna? 
Första halvlek av Hammarby matchen såg jag inte så mycket av då jag värmde upp inför den andra halvleken. Vi tappade boll i fel lägen vilket gjorde att Hammarby fick kontra på oss. När vi väl var uppställda för försvar så kändes det riktigt bra. 

Matchen mot Katrineholm var inge vidare. Vi stressade, tappade boll och det kändes inte riktigt som vi var närvarande. Sen gör vi bra prestationer som ger oss mål, men vi har mer att ge coh hoppas vi kan visa allt i kommande träningsmatcher. 

Vad tycker du om säsongens lag och hur tror du det går för laget i Elitserien? 
Unga hungriga grabbar och några med rutin. De flesta med elitserierutin, de är väl bara jag som inte har det. Svårt att säga hur det kommer gå, de alla är överrens om nu är att det ska bli mer poäng än förra året! 

Till sist, vilken match ser du mest fram emot? 
Måste väl säga annandagsderbyt mot VSK, men ser också fram emot premiären borta mot Bollnäs. Då tror jag det kommer bli 2 bandyfester. 

Johanna Öberg2015-09-07 14:39:35
Author

Fler artiklar om Tillberga