Lagbanner
Inför: Tillberga - Gripen Trollhättan

Inför: Tillberga - Gripen Trollhättan

Elitseriens hittills två bottenlag möts idag i en viktig match. Båda lagen behöver ta poäng för att inte hamna efter de andra lagen i tabellen.

Ny match idag och det är nykomlingarna Gripen Trollhättan som står för motståndet.
Vi kommer till matchen med en bakrund helt annorlunda än vad som förväntades. Det enda tänkbara var förlust senast mot Sandviken och att vi skulle rikta in oss på den här matchen. Nu kommer vi istället med två poäng och mycket bättre självförtroende till dagens match.

Senast lagen möttes var i Sapa cup. En match som avgjordes först i slutminutrarna. 
Från läktarhåll var det ingen rolig match att titta på. Tillberga spelade och Gripen riktade endast in sig på lyror. Därför var det otroligt skönt när vi i slutet av matchen gjorde både 2-1 och 3-1. 

Gripen ligger i dagsläget sist i Elitserien efter fyra förluster. Hittills är det Tony Eklind som gjort flest mål för laget (4 stycken). För dem är det väldigt viktigt att ta sina första poäng snart och inte hamna för långt efter. 

Tillberga ligger näst sist i tabellen efter två poäng inspelade. Lika många poäng som Sirius (tolfte plats).
Lagets skyttekung är efter fyra matcher, Ivan Lebedev som prickat in 5 mål. 

Nicklas Gustafsson och Emil Kaup skadade sig båda två i förra matchen och står över dagens match. In kommer istället Jens Blixt och Jesper Flodström. Annars är det samma lag som sist. 

Johanna Öberg2015-11-14 10:56:55
Author

Fler artiklar om Tillberga