Lagbanner
Inför: Tillberga - Sandviken

Inför: Tillberga - Sandviken

Det har blivit dags för en av årets svåraste matcher. Giganterna Sandviken gästar ABB-arena och står för säsongens fjärde motstånd.

Sandviken har år efter år alltid varit med i toppen, och man har sedan 2010 spelat 5 raka SM-finaler.
Det är alltid tufft att möta Sandviken och de har visat att den här säsongen inte är något undantag. 4/4 vinster har laget inkasserat och efter senaste mötet hemma mot Vetlanda som slutade med 12-2 seger, så visar de även att mål är inget som det snålas med.

I laget finns seriens för tillfället 2 skyttekungar. Christoffer Edlund har på 4 matcher gjort 13 mål och Erik Petterson 11 mål.

Till Skillnad från Tillberga som kommer till matchen med 3 förluster i ryggen. 2 bra matcher mot Bollnäs och Vänersborg (6-3, 4-6) och sedan ett bakslag mot Edsbyn (7-1).
Lagets 2 ryss nyförvärv är det som hittills levererat mest poäng. Ivan Lebedev med sina 4 mål och Rinat Shamsutov med både mål och assist.

Till i morgon gäller det att lägga resultaten bakom sig men samtidigt ta med sig det som gjorts bra under matcherna.
Mot ett lag som Sandviken gäller det att sätta alla lägen man får, missar vi så mycket vi gjort hittills kommer vi aldrig vinna.
Tar vi däremot tillvara på allt och får spelet att klaffa, kan allt hända. 

Laget i morgon kommer vara detsamma som tidigare matcher, förutom att Niklas Engström går in istället för Joel Engström som är sjuk.

Johanna Öberg2015-11-11 10:49:08
Author

Fler artiklar om Tillberga