Lagbanner
Inför: Tillberga - Villa Lidköping

Inför: Tillberga - Villa Lidköping

En månad har gått sedan sist och under den tiden har vi blivit fyra poäng rikare. Vilket betyder att poängskörden nu är dubbelt så mycket som förra året. I morgon får vi en ny chans till poäng när serie tvåan, Villa Lidköping kommer på besök.

Sist lagen möttes var i slutet av November, då vann Villa Lidköping på hemmaplan med 9-3. 
I morgon när lagen möts är läget lite annorlunda. Tillberga kommer till matchen med två raka vinster (Sirius 2-8 och Kungälv 4-5). Medan gästerna har två raka förluster (Hammarby 5-4 och Vetlanda 4-6). 

Enligt tabellen är det ändå på förhand Villa som ska vinna. Laget ligger på en andraplats i tabellen med 27 poäng inspelade. Samtidigt som Tillberga ligger på en tolfte plats med 8 poäng inspelade. 

I Villa är det som väntat den offensiva trion som levererat mest poäng hittills. David Karlsson 35+3, Johan Esplund 12+18 och Daniel Andersson 17+12. 

I Tillberga är det Robin Andersson som gjort flest mål, på 17 matcher har det blivit 18 mål. 
Sedan har självklart lagets ryssar levererat poäng. Rinat Shamsutov 7+14 och Ivan Lebedev 11+3. 

Till morgondagens match är hemmalagets startelva förmodligen densamma som de senaste matcherna. Det enda frågetecknet är målvaktspositionen. Då både Rasmus Eriksson och Kevin Sterner gjort bra ifrån sig på sistone. Återstår att se vem tränare Oskar Robertsson väljer ut till matchen. 

Matchen följer ni som vanligt på elitrapport och Tillbergas twitter: tillberga_bandy. 

Johanna Öberg2016-01-07 21:50:21
Author

Fler artiklar om Tillberga