Tre nya år för Anton Johansson
Anton Johansson fortsätter i Villa.

Tre nya år för Anton Johansson

Ena halvan av Villas målvaktsduo har skrivit på ett nytt kontrakt.

I torsdags så fick vi den glädjande nyheten att Felix Pherson fortsätter i Villa och idag var det dags för nästa kontraktsförlängning att presenteras. Målvakten med nummer 77, Anton Johansson, är Villas spelare till och med 2025. Detta berättades i den officiella Villapodden idag där Anton var en av gästerna..

Anton som är född -97 kom ju till Villa från Otterbäcken som ung och gick senare vidare till Lidköpings AIK. Inför förra säsongen plockades han tillbaka till Villa och ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år skrevs. Istället för att utnyttja det plusåret så har man nu presenterat ett rakt treårskontrakt med Anton.

Det har märkts tydligt vilka framsteg han gjort under sin nuvarande sejour i Villa. Han känns lugn och trygg i kassen och släpper väldigt få returer. Ger ett väldigt stabilt och bra intryck helt enkelt. Det har väl funderats lite smått över vem som ska kunna ta över efter Jesper Thimfors när han väl lägger målvaktshandskarna på hyllan. Om Villa då kanske borde ge sig ut och värva en ny målvakt eller hur man skulle göra. Efter att ha sett Antons utveckling så känns det som att nästa förstemålvakt redan finns i föreningen och han har nummer 77.

I och med Antons kontraktsförlängning så är det nu endast fyra spelare i A-truppen som har utgående kontrakt. Tim Persson, Alexander Karlgren, Melker Broberg och Karl Tagesson.

Bra där Anton. Tackar tackar.




 

Villalandlisch05102022-03-05 11:27:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping