Lagbanner
Inför Rättvik-UNIK, tränare Tranblom: vi åker upp för att vinna!
Jacob Blücher (arkiv) Foto: Mikael Johansson

Inför Rättvik-UNIK, tränare Tranblom: vi åker upp för att vinna!

Idag åker vi till Rättvik för vår fjärde match i årets norra allsvenska serie.

Rättvik har ett strålande resultat i ryggen med tre poäng på tre matcher mot bra motstånd, vinst mot Tellus i premiären, oavgjort mot Borlänge och knapp förlust mot Katrineholm.
- De är överraskande bra hittills, de visar att de är med på allvar! kommenterar tränare Stefan Tranblom per telefon när jag får tag på honom i spelarbussen på väg upp till Dalarna.

Våra egna resultat hittills har också varit bra, programenlig seger i premiären mot Djurgården/Spånga, förlust mot Falun borta och vinst senast mot Gustavsberg.
- Vi gjorde en halvtam insats mot Falun men bättrade på oss mot Gustavsberg. Där spelande vi stabilt och bra. Vi gjorde det vi sagt att vi skulle göra, fortsätter Stefan.

Så hur blir då dagens drabbning? Som vanligt håller Stefan hårt på att vi ska följa vår egen spelplan och hålla oss till det. Gör vi det och gör det bra så räcker det för att vinna, avslutar Stefan Tranblom.

Hela truppen förutom långtidsskadade Jens har varit klara för matchuttagning och vi har således bästa möjliga lag med upp till Dalarna, även min personliga favorit Jacob Blücher som jag hoppas ska få sätta säsongens första mål i eftermiddag.

Avslag 15:00 och matchen kan följas via denna länk

OBS! Elitrapport är tillfälligt ersatt med ”bandyrapport.nu” pga av tekniska problem.

Mikael Johansson2015-11-21 12:03:00
Author

Fler artiklar om UNIK