Ohlström & Zaletaev klara för UNIK
Johan Ohlström och Michail Zaletaev Foto: Mikael Johansson

Ohlström & Zaletaev klara för UNIK

Det är många nya ansikten i laget denna vinter. De senaste tillskotten är två jämngamla spelare med lite olika bakgrunder.

Johan Ohlström, född 1990, är en gammal UNIK-bekant som spelade med oss säsongen 2013-2014. Han har tränat med oss en längre tid och vi är naturligtvis glada att han valt att stanna kvar och spela denna säsong. Hans spelstil och stora styrka är hans energirika och hårda grovjobb på mittfältet där han inte kommer att lämna motståndarna någon ro. Johan har växt upp i Uppsala och flyttade till Edsbyn för att gå bandygymnasiet där han även tog plats i Edsbyns P19 -lag. Bästa minnet därifrån är SM-semifinalen 2012.

Det senaste nyförvärvet heter Michail ”Micha” Zaletaev. Micha har en lång meritlista med Kalix och de ryska ungdomslandslagen i bagaget. Eller vad sägs om VM-guld för Ryssland i både P17 och P19, SM-guld P19 med Kalix och en säsong med Kalix i elitserien. Men efter säsongen i elitserien valde Micha att flytta till Stockholm och spela med Tellus och sedan tog livet lite annorlunda svängar och han lade skridskorna på hyllan.
- Jag var trött på bandyn helt enkelt, säger Micha och fortsätter med att konstatera att suget återvände och efter en säsong i Djurgården är han nu på gång igen.
- Ska bli riktigt spännande att spela med UNIK i allsvenskan, jag gillar högt tempo och här kommer jag få möjlighet att utvecklas ännu mer, avslutar Micha.

Varmt välkomna båda två till UNIK!

Mikael Johansson2016-10-17 20:48:57
Author

Fler artiklar om UNIK