Förlust när UNIK tog emot Ljusdal
Erik Vikholm grämer sig efter en missad hörna Foto: Mikael Johansson

Det var ingen lätt uppgift på pappret och det blev inte lättare på isen. Ljusdal hade väldigt bra utdelning på sina chanser och vi satte inte våra.

Men det började riktigt bra – de första 20 minutrarna var lysande med mycket boll och ständiga attacker. Tyvärr blev det ingen utdelning på våra chanser och ”helt plötsligt” står det 0-1 följt av 0-2. Därefter satte sig två röda på utvisningsbänken och då kom ytterligare ett mål bakåt just innan halvlekspausen och då kändes det motigt på riktigt.

Efter ett bra snack i halvlek så var vi tidigt ut på planen igen men kunde bara konstatera att Ljusdals skyttekung Pettersson, som gjorde alla tre målen i första halvlek, bara behövde 18 sekunder och en nästan omöjlig vinkel för att sätta punkt för matchen med sitt 0-4. En uppförsbacke vi inte klarade av att ta oss uppför.

Allting var ingalunda nattsvart denna kväll. Vi hade en lysande matchöppning och höll långa stunder ett bra eget spel. Det som fattas är att ta fram lite mer av det vi vet att vi kan. Nästa veckas träningar blir högintressanta.