Lagbanner
Slutspurten – Klassiska Falu BS besök UNIK
Erik Vikholm (arkiv) Foto: Mikael Johansson

Slutspurten – Klassiska Falu BS besök UNIK

Falu BS kommer på besök och det är dags för oss att ta revansch från i höstas när vi förlorade borta med 5-1.

Det är som vanligt hårt lagarbete som gäller och det är därför glädjande att kunna konstatera att det är just den biten som funkat så bra den senaste tiden. Det kanske är därför vi har vunnit sju av de senaste nio matcherna sedan nyår. De två poängtappen har dessutom varit väldigt knappa mot topplagen Tellus och Ljusdal.

Men Falun är ingalunda långt efter, närmare bestämt bara en poäng! Det är mycket tack vare meriterande segrar såsom vinsterna över Ljusdal, och Katrineholm.  

Till fredagens match är sannolikt både liberolåset Tranblom och backklippan Morssing Vilén tillbaka efter sjukdom och det så lyckosamma men tillfälligt sammansatta backlinjen från förra matchen kan återgå till ordinarie uppgifter.

Tittar man på anfallssidan så är det bara njuta av Erik Vikholms snudd på ointagliga ledning i den interna skytteligan. Han har gjort ett eller fler mål de senaste sju (7) matcherna! Så, med Vikholm i storform, en välvässad skarpskytt i Sundin och den evigt vilt kämpande Blücher i laget. Vad kan gå fel?

Kom och se den rafflande slutspurten i Relitahallen! Avslag fredag kl 19:00

Mikael Johansson2016-02-18 22:40:00
Author

Fler artiklar om UNIK