Lagbanner
Vinst mot Fläkten och fjärdeplats i tabellen
Niklas Andersson gratulerar Johannes Häggström efter ett av hans mål

Vinst mot Fläkten och fjärdeplats i tabellen

Det blev vinst mot gästande Fläkten. Kanske inte den mest kassaskåpssäkra vinsten hittills, särskilt inte om man tittar på målprotokollet. - Skönt att vinna idag, vi vill ju vara med och tampas uppe i toppen och då måste vi vinna våra matcher, säger Erik Sundin efter matchen.

Matchen började bra med mål efter drygt två minuter då lagkaptenen Max Engkvist öppnade målprotokollet efter en lyftning från Stefan Tranblom.
- Max brukar har bra åkningar och kommer ofta rätt långt, kommenterar Erik Sundin.

Max blev tillsammans med Jonas Aronsson poängbäst idag. Max och Johannes gjorde två mål vardera medans Max även hade en målgivande passning. Jonas gjorde ett måll och två målgivande pass. Även Erik Vikholm och Jakob Edberg bidrog till målprotokollet med varsitt mål. Med en sådan spridning av poäng i laget och glädjande nog inkluderande våra anfallare, Erik och Johannes så börjar det se bättre och bättre ut på målproduktionsfronten.
- Det är bra att målprotokollet sprids på många i laget, det kommer att behövas framöver, säger Erik Sundin och syftar bl.a. på kommande match mot serieledande Ljusdal borta.
- Hela laget nu jobbar hårt för varandra på det sätt vi kommit överens om, avslutar Erik Sundin.

Med dagens vinst så avancerar vi tillbaka till fjärdeplatsen som vi igår tappade till Rättvik. Det är fortsatt ganska jämnt i tabellen även om det ser tufft ut att nå högst upp där Ljusdal och Tellus huserar.
 

Mikael Johansson2016-01-10 21:14:22
Author

Fler artiklar om UNIK