Vill du skriva om Broberg?

Vill du skriva om Broberg?

SvenskaFans.com söker nya skribenter inför kommande bandysäsong. Ett av lagen vi vil starta upp rapporteringen om är Broberg.

Broberg är ett av de lag i Elitserien där vi på SvenskaFans.com saknat en fast rapportering, då vi helt saknat skribenter de senaste säsongerna. Det vill vi självklart förändra och återigen få i gång en fungerande rapportering om Broberg.
 
Om du håller på Broberg och vill ta ditt intresse och supporterskap till en ny nivå genom att rapportera om Brobergs matcher och nyheter så är du den vi söker. Du är i så fall mycket välkommen att höra av dig till SvenskaFans.com med ditt intresse.
 
En utmärkt plattform
För att bli skribent på SvenskaFans.com krävs inga tidigare erfarenheter av liknande skribentuppdrag, även om det självklart är en stor fördel. SvenskaFans.com är en utmärkt plattform att utveckla sig själv och sitt skrivande på och många skribenter har under årens lopp gått vidare till andra journalistiska uppdrag med SvenskaFans.com som en utmärkt merit.
 
Vi rekommenderar att du som skribent är minst 16 år, att du följer Broberg initierat och att du har möjlighet att göra en välgrundad rapportering om laget. Att starta en lagsida är gratis och SvenskaFans.com erbjuder hjälp med teknik och design. Ett skribentåtagande på SvenskaFans.com är ideellt.
 
Är du intresserad av att börja skriva om Broberg på SvenskaFans.com/bandy? I så fall är du välkommen med din intresseanmälan till bandyredaktör Andreas Söderman; e-post andreas.soderman@svenskafans.com; telefon 0702-339903. 
 
Välkommen att bli en del av Sveriges största och bästa sportsajt!
 
Andreas Söderman
Bandyredaktör SvenskaFans.com

Andreas Södermanandreas@andreassoderman.se@andreassoderman2011-08-03 09:36:00
Author

Fler artiklar om Broberg