2017-02-27 19:00

Villa Lidköping - Vänersborg

Villa har chansen att avgöra

Villa har chansen att avgöra

Kvartsfinal 3 står för dörren och Villa har chansen att bli klara för semifinal.

I de två första kvartsfinalerna har det inte varit något snack. Det pratades på förhand om att den här kvartsfinalserien skulle bli stentuff men så har det inte alls blivit.

Förspelet inför kvällens match har mest handlat om Vänersborgs problem med vissa spelare. Nikita ivanov bänkades i andra halvlek i lördags och svarade med att inte dyka upp på gårdagens träning. Felix Pherson petades till dagens match och svarade med att tala ut i media och bryta sitt kontrakt.

Hos Villa är det desto mer harmonskt. Med stort självförtroende och stor trygghet går man in till kvällens match. Ingen tror väl på något annat än en seger och säkrad semifinalplats. Det gäller för Villa att man inte frångår det hårda arbetet som gett utdelning hittills. Man måste visa ödmjukhet inför uppgiften och inte tro att det är klart. För det är det ju faktiskt inte. Det krävs en seger till.

Eftersom ingen tror på Vänersborg så kan ju de bara gå ut och ösa på. Alla, förutom de själva då möjligtvis, tror ju ändå att säsongen tar slut ikväll.

Vi ses i arenan ikväll. Forza Villa!

Villalandlisch05102017-02-27 05:56:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping