2017-03-11 20:00

Bollnäs - Villa Lidköping

Villa jagar seger
Blir det Villajubel på lördagskvällen?

Villa jagar seger

Villa åker till Sävstaås för att försöka kvittera semifinalserien mot Bollnäs.

Villa har hamnat i ett jobbigt läge efter onsdagens förlust. 0-1 och bortamatch på Sävstaås står för dörren på lördagskvällen.

Det fattades en del i Villas spel i första matchen. Bolltempot var inte det man är van vid att se. Lite bättre snurr på bollen vore önskvärt. Sedan det här eviga mantrat med tålamod givetvis.

Hörnskyttet får gärna lossna lite också. Att daska in en och annan hörna i sådana här täta matcher kan betyda seger. Några pyttsar från vår skyttekung Davva skulle också sitta fint. Han har faktiskt gått mållös från de två senaste matcherna.

Det är alltid svårt att möta Bollnäs. Framför allt på Sävstaås. Självklart har Villa kapacitet för att vinna men då krävs det en hundraprocentig insats från samtliga spelare.

Eftersom det handlar om utomhusbandy så kikar vi lite på väderprognoserna och de visar på riktigt bra väder. Uppehåll, temperatur runt nollstrecket och svag vind. 

Efter att ha legat i en mental fosterställning hela gårdagen efter onsdagens förlust så har nu hoppet återvänt och det känns rätt så positivt inför denna andra semifinal.

Kämpa Villa!

Villalandlisch05102017-03-10 22:05:18
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping