Villas skadeelände fortsätter
Eviga skadebekymmer för Johan Sixtensson.

Villas skadeelände fortsätter

Både Tim Persson och Theo Lewerin kommer missa de närmsta veckornas matcher.

Villas skadetombola den här säsongen har stannat på två nya namn, Tim Persson och Theo Lewerin, förutom Martin Johansson då som ju varit borta en längre tid nu.

Tim åkte ju på en rejäl bentackling i fredags borta mot AIK och fick bryta matchen. En ljumskskada konstaterades och det blir definitivt inget spel den här veckan för Tim och förmodligen inget nästa vecka heller. Det mest realistiska är att han gör comeback på annandagen hemma mot AIK. Tur i oturen att det är relativt snålt med matcher i december.

Theo som imponerat storligen under sina inhopp hittills den här säsongen fick en smäll när han spelade med LAIK i Allsvenskan under helgen. En skelettskada på ett finger konstaterades och han går nu med gips i tre veckor. Tråkigt för Theo och för Villa som ju haft honom som en naturlig ersättare vid skador och utvisningar i backlinjen. 

Vad gäller Martins knäskada så går det framåt men någon comeback är inte riktigt aktuell ännu. Det finns ju inte heller någon anledning att stressa fram en återkomst av 24:an i det här läget av säsongen.

Det var väl allt skadebabbel för den här gången. 

Villalandlisch05102019-12-03 21:45:00
Author

Fler artiklar om Villa Lidköping