Resa: Förnedrade i FAcupen
Swedish Branch

Resa: Förnedrade i FAcupen

Vi lägger ut gamla reserapporter och nu är det dax för lite cupförnedring igen

Datum
2000.11.17 - 2000.11.20

Colchester matcher
FA Cupen: Yeovil - Colchester 5-1 

Övriga matcher 
Premier League: Tottenham - Liverpool 2-1

Deltagare
Colu, Johan, Philip

Fredagen den 17 november
Jag och Johan checkade in på Julius Caesar Hotel i Bayswater. Fredagskvällen tillbringades på en resturang och några pubar.

Lördagen den 18 november
Johan kände sig lite risig och avstod från att åka ner till Yeovil och se matchen mellan Colchester och Yeovil (han kanske kände på sig vad som väntade...). Själv tog jag på morgonen tåget till Rickmansworth strax norr om London där jag skulle bli upphämtad av några kompisar i bil för vidare färd ner till Yeovil. Stoppade på en rastplats där vi mötte upp fler United fans. Fick också en snabb glimt av Stonehenge. Hoppsan det blev visst en kulturresa!

Kom ner till Yeovil strax efter lunch och knallade in på en pub där fler mötte upp, bland andra Philip som bor i Sverige. Åkte ut och parkerade vid arenan och ställde oss i duggregnet på bortaläktaren med några hundra andra U's supportrar.

Första halvlek var ganska händelsefattig, båda lagen hade var sin stolpträff men inte mycket mer än så.

Halvtid 0-0 och de flesta började se fram emot en omspelsmatch på Layer Road. Yeovil fick en kanonstart i andra halvlek. Brown i Colchester målet fumlade lite med bollen och det stod 1-0, sex minuter senare stod det 3-0! The U's var chockade, vi var chockade. Spelarna ryckte upp sig och pressade på. 3-1 genom Duguid och mer press från United. Då fick Yeovil en straff och 4-1. Några minuter senare blev det 5-1 och matchen var över.

Det var bara att traska tillbaka till bilen och påbörja resan mot London. Vi avslutade kvällen på en pub vid Paddington där Johan mötte upp. Killarna från Colchester stannade och tog några öl innan de fortsatte resan hemmåt. Vi hade nog fortfarande inte förstått att vi torskat med 5-1 mot ett amtörlag ... men det var ju inte första gången.

Söndagen den 19 november
Ut och kolla på London samt dra i oss en frukost nere i Soho, sedan upp till White Hart Lane för att se matchen mellan Tottenham och Liverpool. Hittade en pub där vi trängde oss in. Efter ett tag dök Johans polare Roffe upp för att ta en öl innan han skulle vidare till flygplatsen. Vi mötte också upp en vän till mig som flugit över med sin farsa för att se matchen. Det var en rätt hyfsad match men fan vad dåligt drag det är på Premier League ibland. Till och med Colchester har ju bättre stämning.

Måndagen den 20 november
Hemresa från Gatwick.

Tillbaka till Våra Resor

REDAK COLCHbarside@hotmail.com2001-02-01 12:00:00
Author

Fler artiklar om Colchester