Spelarbetyg: AC Omonia - Manchester United
Bra inhopp av både Rashford och Martial. Båda kommer även med i målprotokollet

Det vart onödigt spännande i Cypern när Manchester United vinner sin andra raka match i Europa League. Skönt att studsa tillbaka till vinnarspåret efter helgens förlust. Fina inhopp av både Martial och Rashford som båda fick göra mål.

David De Gea: 4
Inte mycket att göra på nått av målet. Annars en väldigt lugn kväll för den spanska målvakten.

Diogo Dalot: 5
Deltar ofta i offensiven på sin kant. Har ett par vassa inspel. Stabil bakåt.

Victor Linderlöf: 4
Stabil insatts av vår svenska mittback. Har ett lugn i sitt spel men använder sin fina passningsfot för lite, väljer det säkra passningsalternativet för ofta i en match som denna. Missar lite vid andra målet då han släpper en yta bakom sig.

Lisandro Martinez: 5
Spelar aggresivt i sitt försvarspel. Ofta upp i rygg på anfallaren. Vissar vilken vass vänsterfot han har ett flertal gånger då han hittar in bakom Omonias mittfält med bollen.

Tyrell Malacia (ut 46’): 3
Slarvig i sitt passningspel. Får ta på sig första målet då han slarvar bort bollen som sista man. Känns lite trött just nu.

Casemiro (ut 81’): 5
Lugn och trygg både med och utan boll. Vänder spelet väldigt fint ett flertal gånger. Ligger rätt hela tiden i defensiven.

Christian Eriksen: 4
Har några bra passningar som hotar men faller tyvärr bort i perioder. Inte den bästa matchen vi har sett av Eriksen.

Bruno Fernandes (ut 61’): 4
Går i djupled mycket i inledningen och är väldigt rörlig. Faller även han bort i vissa perioder av matchen. Vacker framspelning till Rashford vid 1-1 målet.

Antony (ut 74’): 4
Ska göra 1-0 efter 16 minuter men slarvar bort läget. Har en vass vänsterfot som han vissar ett par gånger. Känslan är att det ändå finns ett sparkapital i honom.

Jadon Sancho (ut 46’): 3
Syns knappt i första halvlek. Borde kunna få ut mer av sitt spel mot detta motstånd. Får inte mycket hjälp av Malacia i offensiven.

Ronaldo: 4
Nära att spräcka nollan redan efter några minuter. Inblandad i mycket av spelet men är inte riktigt vän med bollen just nu. Assist som förmodligen var menat som ett skott. Vill mycket idag.

Inhoppare:

Luke Shaw (in 46’): 5
Börjar andra halvlek väldigt offensiv. Går i djupled och överlappar bra på sin kant. Stabil bakåt. Spelat till sig en startplats nu?

Marcus Rashford (in 46’): 6
Kommer in och gör skillnad direkt. Gör 2 mål och 1 assist. Många bra aktioner ikväll. Får spela på hans bästa position ute till vänster.

Martial (in 61’): 5
Knappt inne 1 minut på planen innan han gör mål. Spelar med Ronaldo som en av två forward vilket fungerar mycket bra ikväll. Går ut på högerkanten när Antony går av. Försvinner lite ur matchen då.

Fred (in 74’): 4
Löper mycket och täcker ytor. Kommer lite efter vid deras andra mål men gör en okej insats.

Scott McTominy (in 81’):
Spelat för lite

Det vart onödigt spänande. Vad har ni för tankar kring matchen? skriv gärna i kommentarena.