Lagbanner
Dags att lösa medlemsskap!
Välkommen som medlem i Villa Sweden! Så här glada är vi efter en vinst på Villa Park.

Dags att lösa medlemsskap!

Så är det hög tíd att förnya medlemskapet igen. Bli en del av den suveräna gemenskapen som är Villa Sweden.

Nu börjar vi ta emot nya, gamla och nygamla medlemmar till AVSC Sweden. Vi hoppas bli fler än förra årets medlemsantal som var nytt rekord på 510 (!) medlemmar. Vår Facebook-sida har ca 1100 medlemmar så att potentialen finns råder det inget tvivel om.

Vi kommer också att arrangera en medlemsresa. Den gångna säsongens resa blev tyvärr inställd på grund av coronapandemin men förhoppningsvis ska det gå vägen i år. Vilken match är inte bestämt, men vi har tidigare åkt på vårkanten. Det har blivit många numera klassiska resor genom åren med mycket skratt. Förutom legendariska möten med spelare och ledare har man träffat människor som blivit vänner för livet. Det brukar vara årets höjdpunkt. Missa inte det!

Alla medlemmar får varje år en medlemsgåva och det finns också möjlighet att köpa olika souvenirer som supporterklubben tar fram. Några exempel på souvenirer som vi haft, och i några fall har kvar, är mössor, flask- och burkkylare, paraplyer, glasunderlägg och olika T-shirts.

Det anordnas varje säsong en kostnadsfri tipstävling för medlemmarna där man kan vinna fina priser såsom matchbiljett och hotell på medlemsresan, matchställ etc.

Medlemsavgifter 2020/2021:
Vuxna: 200 kr
Barn under 18 år: 100 kr
Pensionärer 65+ :100 kr
Familjemedlemskap: 300 kr
Medlemsavgiften sätter ni in på PG 10 03 37-5 Aston Villa Sweden
Skriv namn, adress, telefonnummer, e-postadress och eventuellt clientnummer. Det gäller ALLA, nya som gamla medlemmar. Skicka också ett mail till info@villasweden.com med era uppgifter.

Med varma hälsningar,
Styrelsen

Pär "Coreopsis" Johansson2020-08-04 14:13:00
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa