Azpilicueta förlänger

Chelseakaptenen Cesar Azpilicueta skriver på för ytterligare två år i klubben.

Efter tio år i klubben såg det länge ut som att spanjoren skulle återvända till sitt hemland och ansluta till FC Barcelona. Ikväll har dock Chelsea bekräftat att Azpilicueta stannar kvar i västra London. Över 200 matcher har det hittills blivit som kapten och fler kommer det alltså bli. Ett nytt två-årskontrakt som sträcker sig till 2024 är påskrivet och klart.

Todd Boehly kommenterar förlängningen så här: ”Vi är så glada att Cesar stannar i Chelsea i minst två år till. Vi är nöjda med att vår kapten återigen visar sitt exemplariska engagemang och ledarskap. Det finns fortfarande så mycket att uppnå tillsammans”.

Kapten Azpilicueta fick också yttra sig om nyheten: ”Jag är väldigt glad över att förlänga med Chelsea som är mitt hem. Det är nästan tio år sedan jag anlände så jag känner mig verkligen uppskattad och jag är väldigt exalterad över det nya projektet. Jag skulle vilja tacka Mr Todd och Mr Behdad för att de gav mig chansen att fortsätta min resa i denna fantastiska klubb och jag ser fram emot fortsättningen. Jag är en väldigt stolt kapten och jag hoppas vi kan dela många goda minnen tillsammans”.
 

Lukas Engblom 2022-08-04 20:56:06
Author

Fler artiklar om Chelsea