Lagbanner
Hollywood Derby: Blues vs Wrexham
Tom Bradys Birmingham får nu ta emot Wrexham i League One-mötet med Hollywood-kändisar på andra sidan.

Hollywood Derby: Blues vs Wrexham

Wrexhams ägare, Hollywood-skådespelarna Ryan Reynolds och Rob McElhenney, möter Birmingham City, vars ägare är Tom Wagner, och USAs superkändis Tom Brady, på måndag kväll.

Ursprungligen, så föreslog faktiskt Birmingham Citys amerikanska ägare att matchen mot Wrexham skulle spelas i USA. Så blev inte fallet och nu kommer de båda klubbarna att mötas på St Andrew’s kommande måndag kväll.

Matchen har dubbats ”Hollywood Derby” även om ingen av Birminghams ägare har något med Hollywood att göra, om inte Tom Brady nyligen signat ett filmkontrakt (!).

Men Wrexham, under Phil Parkinson, har gjort en fin resa upp från League Two och leder nu League One. Klubben har investerat bra och har spelare som kan bli superstjärnor som Paul Mullin. Ollie Palmer och Jack Marriott. Dan Scarr, som tidigare fanns i Birmingham, finns med bland försvararna.

Birmingham har å andra sidan den bästa passningsstatistken hittills i League One, vilket bevisar att vårt spel att spela från målvakt och framåt verkar funka. Wrexham spelar inte på det sättet så det kan kanske gynna Blues.

Birmingham måste se upp för detta kan bli den hittills svåraste uppgiften för klubben i League One på måndag kväll.

Vi hoppas på att Jay Stansfield, Alfie May och andra kan lyfta oss upp till förstaplats i League One.

KRO
 

Jan Hökerberg2024-09-13 16:15:00
Author

Fler artiklar om Birmingham