David Moyes tränarstab klar

David Moyes tränarstab klar

West Ham presenterar idag tränarstaben runt manager David Moyes.

Kevin Nolan 37 år och vår forne spelare är en av de nya i David Moyes tränarstab. En annan ny person i staben är Paul Nevin 50 år som bl a ingått i staben runt det engelska landslaget under Gareth Southgate.

Sedan tidigare är Alan Irvine assisterande tränare och målvaktstränaren Xavi Valero med i tränarstaben.

Nolan är förstås den person vi känner bäst till. Han slutade som spelare i West Ham 2015. En spelare som gav allt och bidrog till mycket positivt under de fyra år han var i West Ham. 
En riktig fighter och är det något vi behöver i West Ham här och nu så är det fighters som behövs. Både på planen och bredvid planen. Därför tycker jag det är utmärkt val att ta in Nolan i tränarstaben. Som spelare var han i Bolton och Newcastle före West Ham.

Tiden efter West Ham har Nolan varit spelande manager i både Leyton Orient och Notts County. Han har även jobbat en del i engelsk media.

Paul Nevin spelade i de lägre divisionerna som aktiv spelare. Han har representerat Shrewsbury, Carlisle och Yeovil. Som tränare har han varit i Fulham. Han har varit verksam även i Australien och Qutar innan hade återvände till England och klubbarna Norwich och Brighton samt det engelska landslaget.

Varmt välkommen och stort lycka till Kevin Nolan och Paul Nevin i West Ham.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/articles/2020/february/06-february/new-coaches-announced 
https://www.whufc.com/news/articles/2020/february/06-february/profile-paul-nevin-and-kevin-nolan 

Arne Söderlund2020-02-06 13:42:02
Author

Fler artiklar om West Ham