Havertz: ”Vi har våra mål”
Briljanta Havertz är redo för en ny säsong.

Havertz: ”Vi har våra mål”

Kai Havertz, tillbaka i Chelsea efter EM och sommaruppehållet, satte sig ner tillsammans med Antonio Rüdiger för en exklusiv intervju på Cobham.

Ingen behöver påminnas om att förra säsongen slutade på bästa möjliga sätt för den 22-årige tysken som är på väg mot sin andra säsong i klubben. Efter att ha gjort det enda målet i Champions League-finalen är han sugen på mer framgång, vilket han klargjorde under intervjun som ni finner länk till längre ner.

"Vi drömde alla om att vinna Champions League en dag, och nu måste vi naturligtvis bevisa det om och om igen", säger Havertz. 

”Jag tror att vi alla har många mål den här säsongen. Champions League-titeln räcker inte för oss, vi vill vinna mer och det är vårt mål för säsongen”.
”Vi har en väldigt bra trupp, vi har bra spelare. Det är samma sak inför försäsongen, att alla kommer att vara i form och att vi är redo att spela”
, avslutar tysken.

Havertz bekräftade också att han känner sig mer och mer bosatt i Chelsea.

"För även med fansen nu på stadion ger de dig mycket stöd", betonade han. "Jag känner mig väldigt bekväm. Jag gillar det här, jag gillar staden och jag gillar klubben, så allt känns bra”, avslutar han.

Se hela intervjun från Havertz och också från Antonio Rüdiger här nedan i länken, inklusive hans tankar om en ny supporterlåt för honom och hans svar på frågor från fansen.

https://www.youtube.com/watch?v=-rOfG1PYxkA

Källa: Chelseafc.com

Daniel Karlsson2021-08-08 20:03:15
Author

Fler artiklar om Chelsea