Helgens matcher uppskjutna!

De följande uttalandena har publicerats av Premier League och FA

Premier League:
Premier League klubbarna hedrade hennes majestät drottning Elizabeth II på ett möte under morgonen. För att hedra hennes extraordinära liv och bidrag till nationen, och som en en markering av respekt, kommer helgens matcher skjutas upp vilket även inkluderar måndagskvällens drabbning.

Richard Master, Premier Leagues chefsdirektör, sa: “Vi och våra klubbar vill hylla hennes majestäts långa och orubbliga tjänst. Som våran längst verkande monark har hon varit en inspiration och lämnar ett otroligt arv efter ett liv av hängivenhet. Det är en sorg för inte bara nationen utan även för de miljoner människor över världen som beundrade henne, och vi ansluter till dem i att sörja hennes bortgång.”

Ytterligare uppdateringar gällande Premier League matcher under sorgetiden kommer i sinom tid.

FA:
Hennes majestät drottningen var länge en stöttare av fotbollsassociationen och har lämnat ett odiskutabelt intryck på vår nationella sport.

Som ett tecken på respekt, efter hennes majestät drottningens bortgång, har engelsk fotboll enats i att skjuta upp alla matcher mellan den 9-11 september.

FA kan bekräfta att alla matcher i Barclays Womens Super League, Barclays Womens Championship, The Vitality Womens FA Cup och Izusu FA Trophy, som skulle spelats under helgen kommer skjutas upp. Vi kan också bekräfta att alla matcher i det nationella liga systemet, nivå 1-6, Vanarama National Leagues inkluderat, den kvinnliga fotbollspyramiden, nivå 3-7, och gräsrotsfotbollen i England kommer skjutas upp.

Premier League och EFL har bekräftat att deras matcher kommer skjutas upp och planeras in under framtida datum.

Alla flaggor på Wembley och St. Georges Park kommer fortsätta vaja på halvstång under helgen.

Våra tankar är fortsatt med vår president, HRH Hertig av Cambridge och hela den kungafamiljen under denna svåra tid.

Källa: Chelseafc.com
 

Lukas Engblom 2022-09-09 14:44:23
Author

Fler artiklar om Chelsea