Anfield, 2022-02-10 20:45

Liverpool - Leicester

Inför Aston Villa - Swansea

Inför Aston Villa - Swansea

Det är två lag med krisstämpel som möts på lördagen. Swansea har efter en bra inledning tappat all fart på säsongen medan Aston Villa aldrig lyckats få någon fart alls.

Efter de inledande fyra matchernas åtta poäng har Swansea bara lyckats få med sig ytterligare två poäng på fem matcher, vilket gjort att man åkt ner mer och mer i tabellen. Med tanke på motstånden i dessa matcher borde man ha lyckats ta betydligt mer poäng än så.
 
Till helgens match är Routledge återigen tillgänglig. Skadeläget i övrigt är bra, så det handlar mest för Monk att hitta en bra elva som kan spela så pass bra som man gjorde i inledningen. En trolig elva är:
Fabianski
Naughton-Williams-Fernandez-Taylor
Ki-Shelvey
Ayew-Routledge-Montero
Gomis

 
Aston Villa har än så länge bara vunnit en och spelat en oavgjord, resterande matcher har varit förluster. Senaste fem matcherna i ligan har varit jobbiga då alla slutat med noll poäng. Till helgens matcher får man igen några skadade spelare, däribland Abonlahor och Clark.
 
Det känns verkligen som en ödesmatch även fast vi är så tidigt in i säsongen. En vinst och allt ser betydligt bättre ut för Swansea, förlust och det är verklig krisstämpel på laget. Vi Swanseafans får hoppas på det förstnämnda och att säsongen kan få fart igen!

Anders Persson2015-10-23 13:55:26
Author

Fler artiklar om Swansea