Stamford Bridge, 2021-09-25 13:30

Chelsea - Manchester C

Inför Bournemouth - Southampton
Får Pellé starta idag tros?

Inför Bournemouth - Southampton

Det blir snabb chans till revansch för Southampton efter helgens nederlag emot Chelsea. Jag vill tro och hoppas att dom kommer ordentligt laddade från start och gör vad som krävs idag. Dom möter ett svårspelat Bournemouth som säkerligen är taggade för att vinna då senast de vann var den 2 februari. Dessutom är det derby och det har vi ju inte upplevt på väldigt länge känns det som! Vädret säger uppehåll och 5-7 grader..

Bournemouth är liten kul fågel som tog sig upp till Premier League i våras och har överaskat många lag under säsongen. Dom är ett lag som löper otroligt mycket och är mycket jobbiga att möta, i mål ser vi den gamle Southampton favoriten Artur Boruc som i mina ögon är en stabil målvakt i ligan. Bournemouth kommer inte ge bort nåt gratis och det kommer krävas en ordentlig kämpainsats för att vinna ikväll.

Southampton kommer till match efter första förlusten sen den nionde januari så nu gäller det att komma upp på vinnarspåret igen i jakten på Europa.
Laget är svårtippat men jag tror Pelle får en chans från start ihop med Charlie Austin. I övrigt tror jag laget är detsamma som sist, möjligtvis att Ward-Prowse får spela istället för Davies.
Glädjande nyheter i övrigt är att Jay Rodriguez är tillbaks i full träning!

Senast lagen möttes på Dean Court så låg Southampton efter i ligan. I League One...
Charlie Austin var inte långt ifrån att skriva på för Bournemouth innan han valde Southampton.


Jag känner mig optimistisk idag, det kan bero på solen men jag tippar 0-3

Matchen går på Viasat 20,45

 

Johan Gustafsson2016-03-01 17:47:14
Author

Fler artiklar om Southampton