Inför Crystal Palace - Newcastle

Inför Crystal Palace - Newcastle

Ännu ett besök i London, ännu en jakt på tre poäng. Newcastle reser till huvudstaden och gör det utan kelgrisen #39 Wor Bruno. Crystal Palace som leds av Patrick Viera fortsätter att imponera på undetecknad,
Viera har byggt ett stabilt lag för en mindre peng om man tiittar på andra lag i jämnförbara placering.
Vi hittar Palace på 12:e plats i Premier League fördelat på 6 vinster 5 oavgjorda och 8 förluster. Med detta facit så har Vieras mannskap spelat in 23 poäng på 19 matcher. 
Nu under Januari månad så har lagets stora stjärna Wilfried Zaha ryktas bort till flera klubbar, där bland Newcastle (löst rykte).
Personligen tror jag att Zaha blir kvar i Palace fram till sommaren, vad som händer med lagbygget efter det återstår att se.

Newcastle tvingas ställa upp utan sin stjärna Bruno Guimarães som stukade foten i matchen mot Fulham
Utöver det så är Anderson, Shelvey, Rithci och Krafth på skadelistan sedan länge.
Positivt är att Alexander Isak äntligen är tillbaka. Med både Wilson och Isak tillgängliga så har Wood problem med att få speltid och är därför på väg bort till Nottingham Forrest. Vi följer händelseutvecklingen i sillytråden ang det.
Howe har kort med mannskap på mittfältspositionen och fler skador drabbar truppen hårt. Men vi kan förvänta oss att Howe fortsätter att spela Joelinton, Willock, Longstaff, Almiron och nu även Saint Maximin.

Avspark: 18:30
Plats: Selhurst Park Stadium
TV: Visat Sport Premium
HOWAY THE LADS

Johannes Lindholm2023-01-20 16:00:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies